Flex headset för kontor | 100% Kvalitetsljud

FLEX headset

FLEX headset till mobiltelefoner, kontor och callcenter med hög prestanda med fokus på bra ljudkvalitet till ett bra pris.

Bästsäljare!

5/5

Trådlöst kontorsheadset – mycket omtyckt och beprövat under lång tid i Sverige.

FLEX bizz Bluetooth headset 1,744 kr

Nyhet! FLEX go plus

Bekvämt trådlöst Bluetooth® 5. För arbetsplatsen, bilen eller hemmakontoret. Till mobiltelefoner, datorer, bordstelefoner eller läsplattor. Upp till 24 timmars taltid!

FLEX go plus headset
716 kr

Vill ni ha hjälp att välja?

Vår support hjälper er att välja headset för ert ändamål.
Ring oss så hjälper vi gärna till!

040-45 35 45

FLEX headset

Vi har många års erfarenhet av produktutveckling och vårt mål är att på bästa sätt tillfredsställa användarens behov i olika miljöer. Våra headset finns i flera olika modeller både till mobiltelefoner och kontorstelefoner. Kraven är idag högt ställda på att tekniken ska fungera med hög kvalitet, vara enkel att använda och mobilitet. Arbetar du i kontorslandskap på callcenter, på tåget eller i bilen ställer det krav på bullerdämpning och bekvämlighet i ditt headset. FLEX headset gör det enklare för dig.

Storkundsförsäljning

Vi har många års erfarenhet av nära samarbete med stora kunder såsom Callcenter, Kommuner och stora företag som behöver extra support av inköp och användandet av headset. Är ni en större organisation eller företag och vill ha hjälp och råd när det gäller att välja rätt headset till
er personal så kontakta gärna oss så hjälper vi er.

FLEX headset - över 20 år i branschen!